Over Mij

Raisa

 

De wereld van de mama’s was voor mij altijd heel erg onbekend en vooral ook heel erg ver weg. Ik en de liefde van mijn leven waren er namelijk allebei stellig van overtuigd dat wij geen kinderen op deze wereld zouden zetten. Wij zouden lekker carrière maken, 4x per jaar op vakantie gaan en surrogaat kindjes nemen in de vorm van katten. Begin februari 2015 was het shock gehalte dan ook aardig hoog toen wij erachter kwamen dat ik zwanger was. En wij maar denken dat ik al twee weken zo aan het overgeven was door een griepje. Na een week kalmeren, ademhalingsoefeningen, zen worden en overleggen was het duidelijk, dit had gewoon zo moeten zijn!

 

7 weken was ik zwanger toen we erachter kwamen en ondertussen heb ik een pracht van een dochter. In de afgelopen maanden is er echt een hele wereld voor mij open gegaan. Baby uitzet, hypnobirthing, krampjes zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Doordat ik van de ene verbazing in de andere viel besloot ik dat ik graag mijn leerproces wilde delen. Ik wil graag schrijven over alles wat ik zie, meemaak en voel tijdens dit avontuur en horen hoe andere (soon to be) mama’s deze onderwerpen ervaren.

 

Om wat duidelijker te maken wie er deelt zal ik mezelf even kort voorstellen.

  • Raisa Farini, uit het jaar 1988
  • Geboren in Indonesië, getogen in het pittoreske Drenthe
  • Samenwonend in het mooie Groningen met Jorrit
  • Moeder van Noa Eliza
  • Tevens mama van twee kattenkindjes, Buurman&Borrel

 

Verder ben ik heel erg overtuigd van mijn geweldige gevoel voor humor en ik lach dan ook altijd het hardst om mijn eigen grappen. Heel erg georganiseerd in mijn hoofd, lekker chaotisch in mijn dagelijks leven. Absoluut eigenwijs, maar niet te beroerd om me daar af en toe overheen te zetten. 😉

 

xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge