Comfort: Sperry Bootschoenen!

Wat schoenen betreft ga ik tegenwoordig voor snel, comfortabel en gemakkelijk. Mijn allstars zijn versleten en echt op, maar nog steeds de grootste liefdes in mijn schoenencollectie. Vroeger was ik niet in te beelden zonder pumps, maar tegenwoordig heb ik me neergelegd bij het feit dat ik nooit groter zal zijn dan 1.64m. Gezien ik dit jaar een bizar ronde buik heb tijdens de warme maanden zal ik leuke pumps en peeptoes sowieso aan mij voorbij moet laten gaan, dus had ik online de jacht geopend op nieuwe comfortabele schoenen.

 

Sperry Bootschoenen

Tijdens mijn jacht kwam ik de perfecte schoen tegen om komende zomer mijn opgezwollen voetjes mee te verblijden, de Sperry Bootschoen! Een verhipte versie van de old school bootschoen.

 

IMG_3080

De Sperry Bootschoen is bij verschillende webwinkels verkrijgbaar zoals Wehkamp en Zalando, maar ik heb deze gewoon bij de Invito hier in Groningen gehaald.

Deze Sperry Bootschoenen zijn eigenlijk gympen met een paar bootschoen accenten zoals de dikke leren veters. Ze zitten en lopen ook zo comfortabel als gympen en zijn net zoals de meeste gympen gemaakt van canvas. De kleur die ik heb gekocht is de Bahama White.  Door de naam zou je denken dat je witte schoenen koopt, maar ze zijn meer een gebroken wit tint. De Sperry Bootschoenen zijn wel verkrijgbaar in verschillende kleuren en meerdere spannende prints. Qua maat valt hij een beetje ruimer dan normaal. Ik heb maat 36 genomen en deze zitten echt perfect, terwijl ik normaal toch echt maat 36,5 heb.

IMG_3082

Dit model is voor zowel mannen als vrouwen verkrijgbaar en de prijzen zijn ook nog eens voor zowel mannen als vrouwen hetzelfde, afhankelijk van kleur/print tussen de 70-85 euro. Helemaal niet zo duur dus!

 

Ik ben in elk geval heel blij met mijn nieuwe aankoop, ik ben benieuwd of jullie ze ook leuk vinden of toch echt vinden dat bootschoenen wel heel erg oubollig zijn.

 

xxx

De Mama Wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 thoughts on “Comfort: Sperry Bootschoenen!